Contact

HANDGEBREID.be is uw online winkel voor 100% handgebreide pulls en vesten alsook breipakketten met breipatronen

Enkele getuigenissen van klantentevredenheid ..


aug 2020 . Het vest is prachtiq qua kleur . Toch een mooie combi . Heb zin om hem te dragen , dank en tot een volgende keer ( Bernadette Ital.kwaliteit MT)


juli 2020 . De GC italy cardigan is TOP !!!  ( VD)


juli 2020 . Die Bernadette jacke ist gerade angekommen, das warten hat sich wirklich gelohnt..die Jacke ist so schon !

(M.H - Duitsland )


juli 2020. Super blij met de ITALY Vhals pull , hij is prachtig ! In ga er nog bestellen (C.V.)

juli 2020. Wauw , super blij met de oversized pull , heel mooie textuur en ben super tevreden over de kwaliteit . Nog eens bedankt voor de snelle levering ( C.S)

juli 2020 . Ben super blij met mijn mohair slipover . Zo'n mooie kleur en super zacht . Bedankt (P.T)

juni 2020. Ik heb juist mijn pull en slipover ontvangen en ze zijn suuuuuper mooi !! Ik weet nu al dat ik ze heel veel ga dragen . De slipover is ook super tof ! Dankjewel ( C.K 


mei 2020 . Heb mijn oversized trui gekregen , heel mooi , super hard bedankt . Mijn volgende trui zal zeker bij jou besteld worden  (mohair pull - M.V)


april 2020 Wauw , ben zot van mijn trui !!! Dikke dikke merci ! Ook super zot van de nieuwe kleur !! ( mohair pull - S.S.)

april 2020 De pulls zijn super , ben er erg blij mee, bedankt daarvoor ! Ik bestel er zeker en vast nog  (julie sweater - mohair pull - J.D)


april 2020 . Erg mooie kleur en mooie wol. Leuk model, goede lengte etc. Ik ga het vest zeker met plezier dragen en met grote waarschijnlijkheid ga ik er vast nog meer bij je bestellen ( Bernadette Ital.kwaliteit - MV)


maart 2020 De bernadette is supermooi. Prachtig gemaakt en de kleur is ook helemaal wat ik wou . Ik zal zeker nog een trui bestellen in de toekomst want ik ben er echt supercontent mee . ( Bernadette met ribbels - E.V.)


maart 2020 . Dank je wel voor de mooie trui . Erg blij mee en de kleur is ook top . ( Pull aan weerszijden te dragen - M.J)


maart 2020. Prachtig breiwerk in een mooie kwaliteit . Wat mij betreft heeft u er een klant bij ( Bernadette vest - GC cardigan - I.V)


maart 2020. Trui ontvangen en is perfekt . Dank je wel ( summer lace shorty  - L.A)


febr 2020 . Juist uitgepakt en het is wederom top . Bedankt weeral ( LIV cardigan - I.V.)


jan 2020. Super bedankt voor de mooie pull en cardigan, ze zijn top ( I. J )


dec 2019 . Prachtig !! zoals altijd . De trui is niet normaal , prachtige kleur , prachtige kwaliteit , bedankt ( trui 80% mohair - J.B. )


nov 2019  . Supermooie vest . Zal zeker nog een keer bestellen bij jou ( Bernadette vest - K.V )


Hoe lang duurt het voor mijn order klaar is ?

 

Gezien wij alles op bestelling breien , moeten wij eerst de wol aankopen in Italie . Mocht die niet beschikbaar zijn, brengen wij u direkt hiervan op de hoogte om een andere kleur te kiezen ofwel uw betaling terug te storten.

Van zodra de bestelling binnen is , brengen wij u op de hoogte van de levertermijn. Dit kan tussen 2 dagen en 2 maand duren , naar gelang het seizoen.

 

 

Hoe kan u op mijn maten breien zonder me te zien ?

 

Van zodra de bestelling binnen is , sturen wij u een mail met een tekening van de maten die u ons moet bezorgen alsook uw eigen confectiemaat . Heeft u speciale wensen dan mag u die ook in de mail doorgeven. Wij werken steeds zeer persoonlijk dus het geeft niet dat er wat mailverkeer is tussen uw bestelling en het starten van het breiproces , wij breien met plezier naar uw wensen .

  

HANDGEBREID.BE

RIA STUER

LIMAERSTRAAT 3

8600 DIKSMUIDE

BELGIE


Tel 0479 591157


BTW 0506 793 920