Contact

HANDGEBREID.be is uw online winkel voor 100% handgebreide pulls en vesten alsook breipakketten

Enkele getuigenissen van klantentevredenheid ..


maart 2020 De bernadette is supermooi. Prachtig gemaakt en de kleur is ook helemaal wat ik wou . Ik zal zeker nog een trui bestellen in de toekomst want ik ben er echt supercontent mee . ( Bernadette met ribbels - E.V.)


maart 2020 . Dank je wel voor de mooie trui . Erg blij mee en de kleur is ook top . ( Pull aan weerszijden te dragen - M.J)


maart 2020. Prachtig breiwerk in een mooie kwaliteit . Wat mij betreft heeft u er een klant bij ( Bernadette vest - GC cardigan - I.V)


maart 2020. Trui ontvangen en is perfekt . Dank je wel ( summer lace shorty  - L.A)


febr 2020 . Juist uitgepakt en het is wederom top . Bedankt weeral ( LIV cardigan - I.V.)


jan 2020. Super bedankt voor de mooie pull en cardigan, ze zijn top ( I. J )


dec 2019 . Prachtig !! zoals altijd . De trui is niet normaal , prachtige kleur , prachtige kwaliteit , bedankt ( trui 80% mohair - J.B. )


nov 2019  . Supermooie vest . Zal zeker nog een keer bestellen bij jou ( Bernadette vest - K.V )


Hoe lang duurt het voor mijn order klaar is ?

 

Gezien wij alles op bestelling breien , moeten wij eerst de wol aankopen in Italie . Mocht die niet beschikbaar zijn, brengen wij u direkt hiervan op de hoogte om een andere kleur te kiezen ofwel uw betaling terug te storten.

Van zodra de bestelling binnen is , brengen wij u op de hoogte van de levertermijn. Dit kan tussen 2 dagen en 2 weken duren , naar gelang het seizoen.

 

 

Hoe kan u op mijn maten breien zonder me te zien ?

 

Van zodra de bestelling binnen is , sturen wij u een mail met een tekening van de maten die u ons moet bezorgen alsook uw eigen confectiemaat . Heeft u speciale wensen dan mag u die ook in de mail doorgeven. Wij werken steeds zeer persoonlijk dus het geeft niet dat er wat mailverkeer is tussen uw bestelling en het starten van het breiproces , wij breien met plezier naar uw wensen .

  

HANDGEBREID.BE - BELGIE  


BTW 0506 793 920